Doorgaan naar content
Jouw Syndicus

Voor mede-eigenaars

Uit enquêtes blijkt dat maar weinig mede-eigenaars weten wat de job van syndicus echt inhoudt. En onbekend maakt onbemind.

Jammer, want de beheerder van jouw gebouw heeft een grote impact op jouw levenskwaliteit (of die van je huurders). Tegelijk is zijn of haar werk zeer waardevol: letterlijk en figuurlijk. Een goed onderhouden gebouw is bepalend voor de waarde van jouw appartement. En slimme (duurzame) ingrepen kunnen een zeer grote impact hebben op jouw portemonnee.

Hoog tijd dus voor een opwaardering van de syndicus!

Test nu je kennis: hoe goed ken je je syndicus?

Ben jij die witte raaf die verdraaid goed weet waarvoor je syndicus bevoegd is? En wat een gebouw beheren allemaal inhoudt? Of heb je er echt geen flauw benul van?

Wel, doe de test. Hier en nu. Vijf slimme vragen en anderhalve minuut later ken je het resultaat en krijg je van ons een beoordeling. Wees gerust: we zullen lief zijn.

Durf je?

Weldra een fijn geschenkje voor jou…

Alles wat je wilde weten maar misschien niet durfde vragen over jouw gebouw, jouw Vereniging van Mede-eigenaars en jouw syndicus kom je weldra te weten in een nieuwe, handige gratis gids. Je kan ‘m weldra gratis downloaden op deze website.